Färgglada peruker

Dålig hårdag? Glöm att gömma håret i en hatt eller scarf, dra istället på en peruk och voila! Färgglada peruker är det senaste. Många rosa peruker har setts på diverse kändisar men det allra hetaste nu är knallblå peruker - Katy Perry har anammat trenden i sin senaste video. Så fega inte, på med peruken nu!

 
Katy Perry och Lady Gaga i färgglada peruker


Vem bar den bäst - Lowe eller Greene?

Både Daisy Lowe och Twilight-stjärnan Ashley Greene har fallit för den här soligt gula klänningen från Dolce & Gabbana men har valt att matcha ganska olika. Daisy valde att skyla armarna med en svart kavajliknande kofta, turkost nagellack, strumpbyxor och ett par ursnygga skor med nitar framtill på platån. Ashley valde istället en lite mer somrig look med bara armar och ben, rött nagellack på både händer och fötter och ett par enkla svarta peeptoes. Vem rockade den här stilen bäst?
Jag måste säga att hade Daisy lämnat koftan hemma hade det blivit mycket snyggare, och det turkosa nagellacket är jag inget fan av. Nej, Ashley tar hem den här rundan för mig, det skadar ju inte att hon är sådär härligt somrigt solbränd också!





Psst! Missa inte vår Twilight-vecka som börjar här i Kändisbloggen på onsdag!


Födelsedagen: Nicole Kidman

Stort jättegrattis till australienska Nicole Kidman, en av världens största skådespelerskor, som idag firar sin 43:e födelsedag. Grattis grattis!


Då & Nu: Spice Girls

Tjejbandens tjejband är utan tvekan Spice Girls. När de slog igenom på 90-talet var de unika i sitt slag, och även om det finns en del tjejgrupper nu också så kommer ingen grupp upp i deras nivå när det gäller kläder och image. För några år sedan gjorde ju SG en liten comeback, och inte så liten heller, en stor världsturné där de samlade ihop alla sina hits och mötte fansen igen, men med en otrolig förändring stilmässigt. Vuxnare, mognare och jag vågar tillochmed säga tråkigare, såg de ut som grupp den här gången. Men legender kommer de alltid vara!

 


Stora dagen

Stort grattis till Kronprinsessan Victoria och hennes prins Daniel Westling på den stora bröllopsdagen. All lycka!


Visste du att...

...Kate Moss och Courtney Love en gång hade ihop det? Courtney avslöjade nyligen att det var i Milano någon gång på 90-talet de sköna tu hade sex med varandra. "Det var bara en sån där sak som hände i Milano på 1990-talet. Hon pratar om det själv, så jag hoppas hon inte blir arg för att jag berättat om det. Men hon bryr sig nog inte" har Courtney Love sagt. Hoppsan!



Skins blir film

Det nya svarta verkar vara att ta en populär TV-serie till the big screen. 'Sex and the City' har gjort det två gånger, 'Entourage' avslöjades nyss ska bli film och senast i raden är det serien 'Skins' som ska ta det stora steget. Serien handlar om ett gäng brittiska tonåringar och deras vardagsliv och serien innehåller allt från droger och relationer till vänskap och sex. Serien har sänts fyra säsonger, men mottagandet av serien i Sverige var svalt, därför valde Kanal 5 att inte fortsätta sända serien. Men enligt Perez Hilton kommer alltså en 'Skins'-film upp på bio resan nästa sommar!


Katy Perrys nya video!

Åh, det här älskar vi! Det är som en blandning av Lady Gaga, 'Alice i Underlandet' och 'Kalle i chokladfabriken'. Godis överallt, pastellfärger, peruker.. ordagrant tuggummipop! Katy Perrys nya video till låten 'California Gurls' som hon gör tillsammans med Snoog Dogg är definitivt en hit!



Vackra albumomslag

Fler sådana här vackra skivomslag, tack!








Twilight-vecka!!

Nu har jag något roligt att berätta, iochmed att Eclipse har Sverigepremiär onsdagen 30:e juni så kommer Kändisbloggen en vecka före bara blogga om allt som har med Twilight-serien att göra! Från den 23:e juni alltså till 30:e (med uppehåll under midsommarhelgen) kommer ni här kunna läsa blogginlägg om böckerna, filmerna, skådespelarna och allt därtill. Missa inte det!

Därför föll Christina för sin Jordan

De har av elaka tungor kallats för skönheten och odjuret, och visst, de är ett till synes ganska omaka par, men när Christina Aguilera avslöjade vad det var hon föll för hos sin make Jordan Bratman lät det såhär: "Jordan är killen som kan gå in i ett rum och verkligen få mig att le. Det var en av anledningarna till att jag förälskade mig i honom. Han utstrålar en sådan trygghet. Jordan är och förblir mitt största fan, och kommer alltid finnas där för att stötta mig. Han är en underbar man. Jag är så lycklig som har honom." Jag tror Christina och Jordan verkligen har bestämt sig och kommer hålla ihop för evigt.


Serier på nätet

När det inte går något bra på TV, om du vill se en hel säsong av din favoritserie i sträck eller inte kan hålla dig och bara måste veta vad som händer i nästa avsnitt - surfa in på en av de många hemsidor som streamar serier på nätet gratis. En av mina favoriter är Watch Series där jag själv ofta tittar på många av mina favoritserier som True Blood, Glee, Vänner och That '70s Show. Hett tips!


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Vem bar den bäst - Johansson eller Kendrick?

Den här snygga klänningen från Zac Posen har synts på både Scarlett Johansson och Twilight-skådisen Anna Kendrick. De har båda valt snarlika accessoarer men vem tycker ni bar denna klänning bäst?

 


Lika som bär: Perry & Deschanel

Vad har hänt, vänsterprassel någonstans? Katy Perry och Zooey Deschanel är ju verkligen lika som bär!
 

Skärmavbild 2010-01-14 kl. 21.03.21 


Födelsedagen: Måns Zelmerlöw

Stort grattis till sötnosen Måns Zelmerlöw som idag fyller 24 år! Måns är i höst aktuell i musikalen Romeo och Julia där han spelar självaste Romeo. Hoppas han har en bra födelsedag och firar tillsammans med flickvännen Marie Serneholt.


Lady Gaga - Alejandro

Lady Gaga har gjort det igen. Legend som hon redan är har hon spottat ur sig ännu en episk video som minst sagt blivit en hit, folk pratar om den överallt. Självklart måste vi lägga upp detta mästerverk i Kändisbloggen också, klicka här så kommer ni till videon. Paws up!


Aguilera hos Letterman

Christina Aguilera gästade nyligen David Letterman och rockade intervjun, hon gav honom ingen chans att driva med henne utan pratade på om anledningen till att hon var där - att promota nya albumet 'Bionic'.


Entourage går i Sex and the Citys fotspår

För alla Entourage-fans därute har jag en bra och en dålig nyhet. Den dåliga är att serien sjunger på sin sista refräng och det kommer bara två säsonger till av serien därefter läggs den ned. Men den bra nyheten är att skaparen bakom serien, Mark Wahlberg, är sugen på att göra som Sex and the City gjorde - en film av serien! Så håll ögon och öron öppna. Vad tror ni, skulle Entourage bli en bra film?

Entourage gör som Sex and the City?


Episka Linkin Park

Är det några som lyckats behålla sitt sound under hela sin karriär så är det rockiga Linkin Park. Under alla år bandet funnits har de lyckats med något som alla band strävar efter - skapat sitt egna sound, och det är lätt att känna igen det då det inte finns många band som låter som dem. De två mest episka låtarna LP har gjort tycker jag är 'Numb' och 'What I've Done'. Videon till What I've Done är dessutom konst, mycket bättre än så blir det inte tycker jag!




Ny kategori?

Bristen på uppdateringar den senaste tiden beror dels på det vackra vädret men också brist på fantasi och intresse, vad ska jag skriva om? Den här bloggen handlar trots allt inte endast om nyheter och skvaller om kändisar, utan mer fakta och reportage. Tänkte nu höra med er som läser den här bloggen - det är ju er jag skriver för - om ni har någon idé på någon ny kategori till bloggen? Shoot! Bara ös på med idéer, inget förslag är dåligt! Men det ska självklart kunna ha med kändisar att göra. Ha en fin tisdagkväll!

Darkness & Pinkness

De söta prinsessorna av York; Eugenie och Beatrice må vara systrar, men samma smak när det gäller kläder har de inte. Storasyster prinsessan Beatrice föredrar en mer preppy och elegant stil, gärna i rosa medan lillasyster prinsessan Eugenie har en kärlek till mörka, rockiga kläder och går ofta klädd i svart. Det är faktiskt så att dessa systrar i sitt hemland kallas för 'Princess of Darkness' (prinsessan Eugenie) och 'Princess of Pinkness' (Beatrice).

 
Prinsessan Eugenie till vänster, till höger prinsessan Beatrice


Jay-Z och Beyonce

Börjar denna tisdagmorgon med den här söta bilden på Jay-Z och Beyonce när de nyligen var i Paris och såg tennistävlingen Franska Öppna. Visst ser de kära ut?

Beyonce & Jay-Z såg Nadal vinna Franska Öppna!


Diana Vickers

Ny musikvideo från brittiska Diana Vickers. Väldigt vacker låt!


Hit eller Miss - Lindsay Lohan


Lindsay Lohan



Vad tycks om den här glittriga byxdressen av Pamella Roland som Lindsay Lohan dök upp i när MTV Movie Awards nyligen gick av stapeln? Jag skulle vilja säga - stor miss. Det här är ingen premiärutstyrsel. Denna jumpsuit är dessutom väldigt osmickrande. Iochmed att benen på dressen är långa och luftiga och överdelen är tunn och urringad blir looken väldigt tung nertill, och den tunna överdelen med den djupa urringningen ger ett väldigt avklätt uttryck. Sminkningen, håret och smyckena tycker är dock urtjusiga. Nej, välj en vacker klänning nästa gång, Linds!

Födelsedagen: Angelina Jolie

Stort grattis till Angelina Jolie som fyller 35 år idag! Hoppas hon har en riktig bra födelsedag med Brad och alla barnen. Grattis grattis!


Musikalfilmer

Jag är nog inte ensam om att älskar musikaler, musikalfilmer och allt som hör till. Den härliga feel good-stämningen, att helt plötsligt bryta ut i sång, de grymma dansnumren, de klatschiga melodierna och det underliggande budskapet som oftast har en djup och vettig mening.. ja, vore det inte härligt om livet var en musikal? Anyway, här är några av mina favoriter, vilken är er favoritmusikal/musikalfilm?


The Wizard of Oz


Grease


Hairspray


High School Musical


Hair


De rikaste döda kändisarna

Bara för att du har slutat andas, är begravd i jorden och sakta förmultnar så slutar du inte tjäna pengar, om du är tillräckligt berömd. Forbes listar varje år de kändisar som tjänar mest pengar trots att de lämnat jordelivet. Här är listan för år 2009 och vad de tjänat under året i amerikanska dollar:

1. Yves Saint Laurent
Modedesigner
Dog 1 juni 2008
$350 miljoner

2. Richard Rodgers & Oscar Hammerstein II

Musikalartister
Dog 1960 (Hammerstein) och 1979 (Rodgers)
$235 miljoner

3. Michael Jackson

Artist
Dog 25 juni 2009
$90 miljoner

4. Elvis Presley

Artist
Dog 16 augusti 1977
$55 miljoner

5. J.R.R. Tolkien

Författarlegend
Dog 1973
$50 miljoner

6. Charles Schulz

Serieskapare
Dog 2000
$35 miljoner

7. John Lennon

Artist, medlem i Beatles
Dog 8 december 1980
$15 miljoner

8. Dr. Seuss

Barnboksförfattare
Dog 1991
$15 miljoner

9. Albert Einstein

Fysiker
Dog 1955
$10 miljoner

10. Michael Crichton

Författare och TV-producent
Dog 4 november 2008
$9 miljoner


RSS 2.0