Lika som bär: Connelly & Fröling

(Beklagar den dåliga uppdateringen i helgen, har haft mycket för mig men here we go again!)

Lika som bär tycker jag verkligen Jennifer Connelly och svenska Tilde Fröling är. Connelly har bl.a. medverkat i kultfilmen 'A Beautiful Mind'.


 


Födelsedagen: Shiloh Nouvel Jolie-Pitt

Ett mycket stort grattis till en liten person - Angelina Jolies och Brad Pitts första biologiska barn Shiloh Nouvel Jolie-Pitt som dagen till ära hunnit bli 4 jordsnurr! Lilla Shiloh har redan lyckats bli det första spädbarnet som avbildats på Madame Tussauds vaxkabinett i New York. Grattis på födelsedagen, Shiloh, hoppas du får en stor födelsedagstårta!


Välkommen till världen, Ringo!

Efter en graviditet som synts överallt och ofta i media har nu Katrin Zytomierska och Bingo Rimér äntligen fått sin lille son. Ringo föddes igår 52 centimeter och 3900 gram. Grattis till den lyckliga familjen!


Desperate Housewives

Ni alla som jag hängivna fans av serien Desperate Housewives vet ju att det är dags för näst sista avsnittet av sjätte säsongen ikväll. Men vilken av de fyra desperate hemmafruarna tycker ni mest om?
Vill ni veta vilken karaktär ni är mest lik, klicka på länken längst ner i inlägget.



Bree Hodge (tidigare Van De Kamp)?


Susan Mayer?


Lynette Scavo?


eller Gabrielle Solis?


Vilken karaktär är du mest lik? Testa här!


Kate Hudsons babyfeber

Titta så lycklig vackra Kate Hudson såg ut när hon trippade längs en gata i NYC tillsammans med en vän och vännens lilla baby. Kate log och sken när hon hjälpte sin vän att ta hand om den lille, kanske börjar Kate längta efter en ny bebis när hennes son Ryder vuxit upp och snart blir hela sex år?


En melodislinga, tre låtar

Att ta gamla låtar och göra om dem eller ta en melodislinga ur en låt och sätta in i en ny låt är ju inget nytt, det har gjorts ganska många gånger.
Ett exempel är den gamla låten 'Situation' från 80-talet med artisten Yazoo, den kända melodislingan hittar vi nu både i tjejgruppen The Saturdays låt 'If this is love' som släpptes för två år sen, och i självaste Heidi Montags låt 'Body language' från 2009.
Det är svårt att säga vad som är rätt och fel, många covers har gjorts bra, andra har totalt slaktats. Personligen tycker jag inte Heidis låt är något vidare men jag tycker The Saturdays är väldigt bra. Men ett original är ju alltid ett original, lite tråkig låt här bara. Vilken tycker ni är bäst? Lyssna nedan:
 




Lika som bär: Zellwegger & Jewel

 
Klicka för att stänga bilden Klicka för att stänga bilden

Dessa två damer påminner verkligen om varandra på många sätt. Skådespelerskan Renée Zellwegger och sångerskan Jewel. De kisande ögonen, munnen, det blonda hårsvallet... tycker ni inte?

Födelsedagen: Heidi Range

Grattis till Heidi Range, en tredjedel av brittiska gruppen Sugababes. Idag fyller hon 27 år! Grattis grattis!


Visste du att...

...sångfåglarna Justin Timberlake och Fergie dejtade varandra en gång långt tillbaka i tiden? Det är sant! När Justin bara var en liten pojkspoling på 16 år och Fergie hela 23 år hade de ett kort förhållande. Det höll inte länge och var över ganska snabbt utan nåra bråk. Justin är även med på Black Eyed Peas första hit 'Where is the love?'.

 




Ashley Tisdale i High School Musical-spinoff

Söta Ashley Tisdale har precis avslutat inspelningarna av nya filmen 'Hellcats', en collegefilm där hon ses spela mot kompisen Aly Michalka. Ashley, som är känd för sin roll som den snobbiga Sharpay i 'High School Musical'-filmerna, tycker det är skönt att äntligen gå vidare från high school till college. Men Ashley berättar också att hon snart börjar spela in en spinoff på High School Musical-filmerna - en film om hennes karaktär Sharpay. Stjärnan berättar att man i den här filmen får se Sharpay i ett nytt ljus, hon är fortfarande samma Sharpay men mer älskvärd den här gången. I filmen får vi följa Sharpay när hon försöker nå sina drömmar om Broadway i NYC. Vi väntar med spänning!

Snygg klänning!


Vem bar den bäst - Rihanna eller Florence?

Den här kostymklänningen från Dior har synts på två mäktiga sångerskor - Rihanna och Florence Welsh från Florence & the Machine. Rihanna bar klänningen först på Nickelodeon Kids Choice Awards och därefter syntes Florence med klänningen när det var dags för BRIT Awards. De har båda valt att matcha ganska likt, med ljusa skor, sockor och halsband. Men vem tycker ni bar upp detta bäst? Min röst faller på Florence för att hennes bleka hy, röda hår och läppstift passade denna klänning sjukt bra. Tycker dessutom Rihannas halsband var lite för långt. Vad tycker ni?

Rihanna vs Florence Welch - who wore it best?


Hit eller Miss?

Michelle Williams har synts med en ny frisyr! Hon har klippt av sina lockar och satsar på kort och preppy i vår. Jag gillar det! Hon ser äldre men också mer chic ut. Vad tycker ni?

Makeover: Michelle Williams nya frisyr!


Då & Nu: Christina Aguilera


 


Det är ingen nyhet att Christina Aguilera varit som en kameleont genom åren och ändrat stil totalt nästan varje år. Från den lilla söta helt vanliga poptjejen hon var i början till de många trashiga outfits och frisyrer hon hade under 'Dirrty'-eran till den nuvarande Marilyn Monroe-möter-Lady Gaga-stilen, och många andra stilar däremellan. Det blev aldrig tråkigt iallafall, men det verkar som att stjärnan lugnat ner sig stilmässigt nu och låter rösten tala för sig själv. Så rätt, Xtina.

Ny Desperat Hemmafru

När den nya säsongen av succéserien Desperate Housewives börjar i höst kommer det som vanligt nya karaktärer till Wisteria Lane. En av dessa är ingen mindre än Vanessa Williams som spelar Wilhelmina i serien Ugly Betty som sjunger på sin sista refräng. Detta blir intressant, kommer Vanessa spela samma sorts roll i DHW månntro? Dvs den elaka intrigskapande som inte har något till övers för någon? Här kommer det nog röras om i grytan! Jag är inte jätteförtjust i att ha henne på Wisteria Lane, vad tycker ni?

Det här ska bli spännande att följa!


Lika som bär: Widegren & de Matteo

Har länge tyckt att dessa fagra tjejer påminner om varandra ganska mycket. Dansaren Jennie Widegren, känd från Bounce, och skådespelerskan Drea de Matteo. Det är nog mest på grund av håret de liknar varandra då det är lite av deras signum, speciellt nu när Drea har jätteblont hår i Desperate Housewives där hon spelar Angie.

 


Marie Picasso förlovad

Vinnaren av Idol 2007Marie Picasso, ska gifta sig inom en snar framtid. Pojkvännen Albin Sandqvist, som vi nyligen kunde se i Maries kör i Körslaget, har friat och sångerskan svarade ja. Till Se&Hör säger hon: "Han är helt rätt och jag känner mig trygg med Albin." Paret ska även flytta ihop i sommar. Kul för dig Marie!


Födelsedagen: Lily Cole

Stort grattis till brittiska supermodellen Lily Cole som idag fyller 22 år. Lily har redan vid så ung ålder byggt upp en stark karriär. Hon har bl.a. blivit fotad för italienska Vogue och gått modevisningar för bl.a. Chanel, Louis Vuitton och Versace. Grattis på födelsedagen, Lily!


Kändisstilen: Kate Bosworth

Nu när söta Kate Bosworth börjat dejta vår egen Alexander Skarsgård måste vi ju spana in hennes stil för att se om det är något för vår svenske stjärna. Kate har en väldigt skön och avslappnad bohemisk stil men fortfarande väldigt chic.




























Kates stil
:
♦ Pilotglasögon
♦ Bohemiska mönster och tryck
♦ Batik
♦ Stövletter och sandaler
♦ Axelremsväskor


Triss i barn för Schiffer

Tyska supermodellen Claudia Schiffer och hennes make, den brittiske filmproducenten Matthew Vaughn, fick i fredags tillökning! På ett sjukhus i London födde Schiffer en liten dotter som än inte fått något namn. Det blir parets tredje barn då de sen tidigare har 7-åriga sonen Caspar och 5-åriga dottern Clementine tillsammans.


Robert Pattinsons & Kristen Stewarts bebis

Amerikanska OK! Magazine har sett in i framtiden och förutspått hur Robert Pattinsons och Kristen Stewarts barn skulle se ut om de fick ett. Urkul! Vilken liten hunk va?

Robert Pattinson and Kristen Stewart May 12


En gammal goding

Här kommer en gammal goding, var längesen man hörde nåt från Gwen Stefani, det är väl familjen som ligger i fokus för tillfället antar jag. Gwen var ju näsan som en tuffare men mer nedtonad Gaga på sin tid. Älskar den här videons 'Alice i Underlandet'-tema!


Dance in the dark

En allmän tolkning av Lady Gagas låt 'Dance in the dark' är att den handlar om kändisskapets baksida, vilken ensam plats det kan vara att vara känd och vilka konsekvenser det kan ha. Men också ur ett kvinnligt perspektiv handlar den om vilken makt män har över kvinnor och låten framhåller några kända kvinnor som behandlades orättvist av sina makar och känslan av att någon vakar över en, så man vågar inte "dansa livets dans" förutom när ingen ser, i mörkret.

Ni känner nog igen textraderna "Marilyn, Judy, Sylvia, tell 'em how you feel girls. Work your blonde, Benet Ramsey will haunt like Liberace. Find your freedom in the music, find your Jesus, find your Kubrick. You will never fall apart, Diana, you're still in our hearts. Never let you fall apart, together we'll dance in the dark." Dessa syftar till Marilyn Monroe, Judy Garland, Sylvia Plath, JonBenet Ramsey och Prinsessan Diana, alla otroliga kvinnor som dog tidigt på olika sätt pga hur kändisskapet och offentligheten påverkat deras liv. Jag tror Gaga med de här textraderna vill säga det hon tror att dem skulle velat höra någon säga till dem när de levde.



Marylin Monroe tros ha blivit mördad, ett mord kopplat till affären hon haft med president John F. Kennedy. Men Monroe led också av depressioner, olycklighet och dåligt självförtroende, vilket självklart förvärrats i strålkastarljuset, och det är troligt att hon begick självmord pga detta.



Judy Garland hade många problem i slutet av sitt liv. Hennes karriär dalade snabbt och hon fick ekomoniska problem så hon knappt kunde betala hyran och räkningar. Hon missbrukade många former av alkohol och droger och dog av en överdos vid 47 års ålder.



Sylvia Plath var författare och gift med poeten Ted Hughes. Deras äktenskap var stormigt då Hughes hade flera affärer med andra kvinnor och det sägs att Hughes också var våldsam och destruktiv mot Sylvia. Hon tog sitt eget liv genom att stänga in sig själv i köket när barnen gått och lagt sig, täppa för alla dörrspringor och sedan stoppa huvudet i gasugnen.



JonBenet Ramsey var vid ung ålder en stor stjärna bland många skönhetstävlingar i USA. År 1996, vid sex års ålder, hittades JonBenet mördad i familjens källare. Hennes ben och händer var bundna och hon hade tejp för munnen. Hon hade blivit torterad, misshandlad och sen strypts till döds. Huvudmisstänkta för mordet var JonBenets föräldrar, tills en av JonBenets före detta lärare greps och sen släpptes. Mordet är än olöst.



Diana Frances Spencer, mer känd som Prinsessan Diana, var Prins Charles första hustru men de skilde sig senare. Dianas omständiga död chockade världen. Hon var i Paris med sin pojkvän då bilen de färdades i jagades av nio stycken galna paparazzifotografer. Dianas chaufför körde i hög hastighet och försökte komma undan alla fotografer, då de körde in i en tunnel och slog i ena väggen av tunneln. Bilen kastades över till andra sidan av tunneln och frontalkrockade med en pelare. Medan Diana och hennes sällskap låg svårt skadade i bilen fortsatte fotograferna ta bilder.


Låten 'Dance in the dark' har gjort ett stort avtryck på mig och jag slås hela tiden av vilket mästerverk det är. Budskapen är djupa och berörande och jag tycker helt klart det är en av Gagas bästa låtar.

Hit eller Miss?

Häromdagen var det premiär för nya filmen 'Robin Hood' i Cannes. Det var kändistätt på röda mattan och Eva Longoria dök upp i den här klänningen som är en solklar hit! Det vita vackra tyget går jättefint mot Evas gyllenbruna hy, det långa släpet gör outfiten väldigt elegant och den asymmetriska topen samt volangerna på kjolen är ursnygga detaljer. Hon har dessutom varit sparsmakad med accessoarer, endast små örhängen i öronen och en liten clutch. Vad tycker ni, Hit eller Miss?

Eva Longoria


På röda mattan: Cameron Diaz

Cameron Diaz är en framgångsrik skådespelerska som har medverkat i hur många filmer som helst. Och inte nog med det, hon lyckas kamma hem många olika sorters roller och har verkligen lyckats visa att hon är mångsidig.
Hon syns flitigt på röda mattan där hennes klädsel aldrig slår fel.


Cameron på röda mattan:
♦ Designers som Dior och Alexander McQueen
♦ Feminint och elegant
♦ Långklänningar som släpar i marken eller klänningar som slutar strax ovanför knäet
♦ Ofta symmetriskt intressanta med kragar, volanger och slits
♦ Ljusa färger som puderrosa, vitt och creme

Vem vill du se på röda mattan? Maila till [email protected]!

Lika som bär: Kardashian & Scherzinger

Brunögda, mörkhåriga bombnedslag med gyllenbrun hy. Dessa vackra damer har sannerligen något gemensamt, modellen och realityTV-stjärnan Kim Kardashian och Pussycat Dolls-sångerskan Nicole Scherzinger skulle kunna vara systrar.

 


Födelsedagen: Robert Pattinson

Stort grattis till vampyrspelande tjejfavoriten Robert Pattinson som firar sin 24:e födelsedag idag! Pattinson är just nu uppe i inspelningen av 'Breaking Dawn', fjärde boken i Twilight-serien. Hoppas du har en bra födelsedag, Rob!


Maxims 100 hetaste: Topp 10

Maxims manliga läsare har sagt sitt, dessa är de 10 allra hetaste kändistjejerna!

Sneak Peak: Listan över Maxims 100 hetaste!
På plats 1 hittar vi lite otippat Katy Perry!

Brooklyn Decker
Plats 2: Modellen Brooklyn Decker

Zoe Saldana
Plats 3: Zoe Saldana, känd från bl.a. filmen Avatar

Blake Lively
Plats 4: Gossip Girl-skådisen Blake Lively

Megan Fox
Plats 5: Megan Fox

Elisabetta Canalis
Plats 6: Modellen Elisabetta Canalis

Olivia Munn
Plats 7: Olivia Munn

Rihanna
Plats 8: Rihanna

Kim Kardashian
Plats 9: Kim Kardashian

Marisa Miller
Plats 10: Marisa Miller


Födelsedagen: Malin Åkerman

Grattis till ett av Sveriges stora stjärnskott som intagit Hollywood - Malin Åkerman! Idag fyller stjärnan hela 32 år, men hon ser inte en dag äldre än 25 ut. Malin har varit med i filmer som The Heartbreak Kid, 27 Dresses och Watchmen. Grattis grattis!


Visste du att...

...paret Helena Bonham Carter och Tim Burton är särbos och faktiskt har hela tre hus i London? Ett för Helena, ett för Tim och ett där barnen kan vara med barnvakten när de båda jobbar. Praktiskt, eller?


Sveriges sötaste kändispar

Vilket av dessa svenska kändispar tycker ni om mest?


Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt?


Natacha Peyre och Dhani Lennevald?


Bingo Rimér och Katrin Zytomierska?


Elin Kling och Gustav Törling?



Henrik Zetterberg och Emma Andersson?


Kristian Luuk och Carina Berg?


eller Martin Stenmarck och Hanna Hedlund?


Födelsedagen: Cory Monteith

Stort grattis till snyggingen Cory Monteith som idag fyller 28 år! Cory spelar Finn Hudson i den omåttligt populära TV-serien Glee och blev snabbt en stor tjejfavorit. Grattis på födelsedagen, Cory!


EMD-Mattias ska bli pappa!

Flickfavoriten och Let's Dance-vinnaren Mattias Andreasson, som utgör gruppen EMD tillsammans med Danny Saucedo och Erik Segerstedt, har nu bekräftat för Expressen att han och flickvännen Catarina Norén väntar barn!
I höst beräknas det lilla knyttet komma till världen och tills dess har EMD fullt upp med att spendera tid i studion inför sin nya singel och platta. Grattis till babylyckan, Mattias!


Vem bar den bäst?

På förra MTV Music Awards dök sångerskorna Pink och Shakira upp i likadana klänningar från Balmain. Klänningen är väldigt unik och det syns tydligt att det är samma klänning de valt, men de har ändå lyckats matcha den på olika sätt. Pink körde på ganska cleant med bara ben och armar, svarta pumps och några enstaka smycken. Shakira kryddade till det lite med lårhöga stövlar, en kuvertväska och håret avslappnat utsläppt. Jag tycker den här outfiten blir lite klen och naken så som Pink bär den, så för mig vinner Shakira den här omgången tack vare de superläckra stövlarna! Vem tycker ni bar klänningen bäst?

 

Pink same dress Shakira-same dress


Pattinson & Stewart bekräftar förhållande

För alla förälskade Robert Pattinson-fans därute ser det inte ljust ut, Robert och hans motspelare i Twilight-filmerna, Kristen Stewart, ska enligt rykten bekräftat att de är tillsammans.
Enligt People var det när de båda stjärnorna gästade Oprah nyligen då de innan kamerorna slogs på gick igenom frågorna, Oprah sa då att hon lovade att inte fråga för mycket om deras förhållande om de berättade för henne hur det egentligen ligger till. Då ska Kristen och Roberts presstalesman ha bekräftat att de faktiskt är ett par men att de inte kommer gå ut med det så länge kamerorna är på. Sneaky!



Visste du att...

...våra svenska stjärnor Måns Zelmerlöw och Linda Sundblad har skrivit en låt på engelska stjärnskottet Pixie Lotts debutalbum? Låten heter 'Hurt (Surfrirás)', finns endast med på spanska utgåvan och görs som en duett med David Bisbal. Ni kan lyssna på låten nedan!

 




Då & Nu: Sugababes

 
 

En grupp som förbryllar många är Sugababes. De har gjort det till en tradition att emellanåt byta ut medlemmarna i gruppen och som det ser ut nu finns inte en enda av grundmedlemmarna kvar. Från allra första början, när gruppen startades år 1998, bestod gruppen av Keisha Buchanan, Mutya Buena och Siobhan Donaghy (bild 1). De släppte singeln 'Overload' och nästan direkt hoppade Siobhan av och de två resterande bestämde sig för att ersätta henne med före detta Atomic Kitten-medlemmen Heidi Range (till vänster på bild 2). Dessa tre höll ihop ett bra tag och släppte tre album tillsammans samt hitlåtar som 'Freak Like Me', 'Push the Button' och 'Too lost in you'.
När sen Mutya skulle ha barn hoppade hon av och satsade på en solokarriär som gick sådär. Sugababes tog då in bombnedslaget Amelle Berrabah (till höger på bild 3) och dessa höll ihop i hela fyra album och lyckades spotta ut ännu fler hitsinglar som 'Red Dress', 'Easy' och 'About you now'.
Förra året började det ryktas om att två av medlemmarna inte kom överens, och det visade sig vara sant för senare klargjorde Keisha att hon lämnade gruppen. Hon och Amelle var mycket osams och situationen var ohållbar. Så i slutet av förra året togs tidigare soloartisten Jade Ewen in i gruppen (till vänster på bild 4.) Jade har tidigare varit med och tävla för Storbritannien i Eurovision Song Contest 2009.

Ovan är bilder från alla konstallationer. Förvirrande, jag vet!


Miley Cyrus nya heta video

Miley Cyrus har minst sagt kryddat till sig lite i sin nya video till låten 'I can't be tamed'. Bara namnet låter ju inte som något som helst man kopplar denna gulliga Disney-flicka med. Vad tycks? Jag kan bara säga, bra att du håller på att växa upp Miley!

Titta HÄR


Kristen Stewart i ny film

Kristen Stewart, som spelar Bella Swan i Twilight-filmerna, kommer börja jobba med en ny film när all promo för 'Eclipse' är klar. Filmen heter 'On The Road' och rollen Kristen spelar är väldigt olik rollen som Bella. Filmen ska handla om ett gäng vänner och spontana roadtrips.



Vad tycker ni, kan ni se Kristen i någon annan roll än Bella Swan?

Hit eller Miss?

Häromdagen hölls LA Gay & Lesbian Center's 'An Evening With Women Celebrating Art, Music & Equality'. Kat Von D, känd från TV-programmen Miami Ink och LA Ink, dök upp med sitt eldflammiga hår och den här knalliga kostymen. Frågan är om det funkar. Jag skulle säga att kavajen är sjukt snygg, de tajta byxorna är sjukt snygga och skorna är toppen, men inte tillsammans. Kavajen med ett par svarta tajta lackbyxor eller byxorna med en svart kavaj eller något liknande så hade det varit en solklar hit, men nu blir det tyvärr en miss tycker vi!



Vad tycker ni - Hit eller Miss?

Mest inflytelserika videorna

Enligt en omröstning på MySpace är det de här tre musikvideorna som är de allra bästa, kändaste och just - mest inflytelserika som någonsin gjorts. Håller ni med eller inte?

Plats 1: Michael Jackson - Thriller




Plats 2: OK GO - Here it goes again




Plats 3: Britney Spears - Baby one more time


Back to basics?

Någon mer än jag som ser likheten mellan Britney Spears senaste album 'Circus' och det allra första albumet '...Baby one more time'? Det kanske är så att Britney hittat tillbaka till sina rötter iallafall.




Lika som bär: Galli & Mede

Lite svenskt i Lika Som Bär! Påminner inte dessa primadonnor om varandra? Skådespelerskan Claudia Galli och komikern Petra Mede har några liknande drag!


 


Födelsedagen: Audrey Hepburn

Kändisbloggen is back in town, hoppas ni hänger med fortfarande!


Tyvärr dog hon vid 63 års ålder år 1993, men hade hon levt idag så hade vackra legenden och ikonen Audrey Hepburn fyllt hela 81 år. Känd från filmer som 'Breakfast at Tiffany's', 'Prinsessa på vift' och 'My Fair Lady' blev Audrey snabbt en stor förebild och modeikon och förblir det än idag.


RSS 2.0