Visste du att...

...skådisen och fashionistan Chloë Sevigny, känd från bl.a. filmen Dogville, förr i tiden brukade sitta barnvakt åt 'That '70s Show'-skådisen Topher Grace? Det var medan hon gick i high school som hon gjorde det vid några tillfällen och enligt Topher var hon en superbra och rolig barnvakt och han var faktiskt lite förälskad i henne!

image105 image106


Kändisspotting!

Idag när Kändisbloggen var ute på stan kom helt plötsligt fotbollsspelaren Victoria Svensson in på Stadshuset där jag befann mig. Hon som var med i årets säsong av Let's Dance men åkte ut först av alla. Hon var hurtig och glad som vilken människa som helst. Hon pratade mycket med en väninna om barn och att hon tydligen ska ha barn i augusti/september! Om det är hon eller hennes fru som är gravid hann jag dock inte uppfatta. Provrörsbefruktning månntro?

Se skillnad på Mary-Kate och Ashley

image92


De är bland de rikaste ungdomarna i världen och har vuxit upp med kändisskapet sen de båda spelade Michelle Tanner i Huset Fullt medan de fortfarande använde blöjor! Sedan dess har de gjort en bokserie, flera filmer, musikalbum, ännu en TV-serie, ett eget klädmärke m.m.
Det är föstås Mary-Kate och Ashley Olsen jag pratar om. Trots att de är väldigt lika varandra och folk brukar ha svårt att se skillnad på dem så är de faktiskt inte enäggstvillingar! De är alltså inte exakt varandras spegelbild.
När de var små var det dock väldigt svårt att se skillnad på dem men det har blivit betydligt lättare allt nu när de vuxit upp och skapat sig en egen personlighet. Jag själv har inga problem att se skillnad, hur är det med er? För de som fortfarande har lite svårt för det så kommer här lite info om vad som skiljer tjejerna åt:

♦ Ashley är 3 cm längre
♦ Ashley har mörkare röst
♦ Mary-Kate är vänsterhänt
♦ Mary-Kate har rundare ansikte
♦ Ashley är två minuter äldre
♦ När de var små var Ashleys favoritfärg rosa och Mary-Kates lila
♦ Mary-Kate gillar att rida medan Ashley gillar att dansa och spela golf
♦ Mary-Kate är numera brunett till hårfärgen
♦ Ashleys favorithögtid är julen, medan Mary-Kate föredrar Halloween
♦ Ashleys mellannamn är "Fuller", Mary-Kate har inget

Vem är din kändis-BFF?

Igår skrev jag om några kändiar och deras BFFs som hållit ihop länge, på den här hemsidan kan du testa vilken kändis du passar bäst som BFF ihop med!

Då & Nu: Fergie

 


Stacey Ann Ferguson, mer känd som Fergie, var på 90-talet en av tre medlemmar i gruppen Wild Orchid som släppte två album innan Fergie lämnade gruppen inför det tredje albumet. Sen dess har hon ändrat stil totalt, då var det typiskt 90-tal som gällde med blonderat hår och magtröjor, nu är hon en superstjärna i framgångsrika Black Eyed Peas och hon är alltid snyggt klädd - alltid med klackar såklart.

Kändisbästisar

Något jag tycker är hur gulligt som helst är kändisbästisar. De som verkligen håller ihop och är kompisar utöver det ytliga. Här är bara några av alla stjärn-BFFs!

Jennifer Aniston, Courteney Cox, celebrity best friends, best of 2007 Drew Barrymore, Cameron Diaz, celebrity best friends, best of 2007 

♦  Jennifer Aniston & Courtney Cox Arquette - Dessa två har hållit ihop sen 'Vänner' och har fortsatt vara vänner off screen. När Jennifer skilde sig med Brad Pitt så fick hon flytta in hos Courtney ett tag och Jen är även gudmor till Courtneys dotter Coco.

 Cameron DiazDrew Barrymore - De här vännerna lärde känna varandra under inspelningen av 'Charlies Angels', även om de var bekanta innan. Nu gör de allt tillsammans - shoppar, fikar, festar.. de har t.o.m. setts röka på tillsammans, oops!

♦ Beyonce Knowles & Kelly Rowland - Har varit vänner sedan barnsben och träffas ofta fortfarande även fast 'Destiny's Child'-tiden är över. När Kelly var 9 år flyttade hon in hos Beyonce med familj för att de skulle kunna koncentrera sig på musikkarriären.

Emma Roberts


Vackra Emma Roberts är dotter till Julia Roberts bror Eric Roberts och hans dåvarande flickvän Kelly Cunningham. Hon är bara 19 år gammal (född 10 februari 1991) men har redan slagit igenom stort. Hon har gästspelat i många barnserier och även haft sin egen serie, 'Unfabulous', där hon spelar huvudrollen Addie Singer. Hon lyckades även kamma hem huvudrollerna i filmerna 'Aquamarine' och 'Wild Child'. Hon är bra vän med Britneys lillasyster Jamie Lynn Spears och sångerskan Joanna 'JoJo' Levesque som hon spelade mot i 'Aquamarine'. Och, hör och häpna, hon har inte mindre än sex stycken filmer på gång under detta år! Miss Roberts lär vi alltså få se mycket mer av.

Preview - Christina's nya singel!



Vad tycks?


Rabih och Eddie från Idol bildar band

Eddie och Rabih från idol startar band ihop!

Ingen av dem stod som vinnare av Idol 2009, men där stannar det inte för Eddie Razaz och Rabih Jaber!
 Killarna har nu bildat en duo vid namn Rebound. Namnet 'Rebound' är en sammanslagning av R som i Rabih, E som i Eddie och Bound för att de båda vännerna är bundna till varandra, säger Eddie.
Smakprov på killarnas musik får vi höra den 14 april då deras första singel 'Hurricane' släpps. Efter Idol marscherade de upp tillsammans till skivbolaget och fick ett ja till att producera två singlar som släpps i vår.
Vi väntar med spänning...


Födelsedagen: Lady Gaga


Lady Gaga, eller Stefani Joanne Angelina Germanotta som hon egentligen heter, firas idag då hon fyller 24 år! Ingen har väl missat hennes stora framgångar världen över med hits som 'Pokerface', 'Paparazzi' och 'Bad Romance'. Gaga är just nu mitt uppe i sin stora Monster Ball Tour Starring Lady Gaga, en världsturné som hållit på sen i höstas och ännu läggs datum till hela tiden. Hon kommer till Sverige och Globen den 7 och 8 maj.
Grattis på födelsedagen, Gaga!

Då & Nu: Rihanna

 


Sångerskan Rihanna har gått från att vara the girl next door till riktig superstjärna. Hon har gjort stor förändring genom åren och är sakta men säkert på väg att ta över världen. Stjärnans karriär började som sjuttonåring år 2005 då hennes debutsingel 'Pon de replay' blev en internationell megahit. När hon inför sitt tredje album klippte håret ökade hennes superstjärnestil maximalt! Och visst är det en stor förändring? På sin meritlista har hon fem studioalbum och världskända låtar som 'Umbrella', 'SOS', 'Disturbia' och 'Russian Roulette'.

Följ Kändisbloggen på Bloglovin!

Nu har jag ordnat så det är möjligt att följa Kändisbloggen på Bloglovin!
Missa inte en enda uppdatering, missa inget skvaller, inga nyheter genom att följa den här bloggen.
Tryck på ikonen i högerspalten eller här nedan!

bloglovin

Visste du att...

....sångerskorna Pink och Mandy Moore är kusiner? Det är faktiskt sant! Inte så många verkar känna till denna fakta och tjejerna gör inte så stor grej av det heller. Det är faktiskt så att tjejerna inte har någon kontakt överhuvudtaget, men Mandy har tagit upp det i några intervjuer. Båda tjejerna går ju också under artistnamn, deras riktiga namn är Alecia Moore (Pink) och Amanda Moore (Mandy), så se där, samma efternamn!

 


Lika som bär: Darin & Aladdin

Även om Aladdin är en seriefigur så är faktiskt likheten mellan honom och tjejmagneten Darin Zanyar slående. Kanske var det en kille som Darin som Walt Disney tänkte på när han skapade Aladdin?
Deras mörka hår och leenden är ju nästan identiska, Darin måste vara en livs levande Aladdin!

Klicka för att stänga bilden Klicka för att stänga bilden


Nytt från Christina

Hör upp alla Christina Aguilera-fans! Det har dröjt ett tag men i juni, närmare bestämt den 9de, släpper stjärnan sitt fjärde studioalbum 'Bionic'! På nya albumet kommer vi finna många samarbeten med andra artister och en stor mix av olika stilar. Första singeln ut heter 'Not Myself Tonight', och en förhandsspelning kommer hittas redan idag på hennes officiella hemsida (släpps förmodligen ikväll.) Albumets namn 'Bionic' säger Christina att hon fått från att hon tagit sin röst till nya nivåer och använder den på ett sätt vi aldrig hört förut. Spännande!

Och här har vi det fräcka albumomslaget:

Official Bionic Album Art


Födelsedagen: Keira Knightley

Idag fyller den vackra skådespelerskan Keira Knightley år! Den brittiska skönheten har idag uppnått en ålder av hela 25 år!
Keira har en lång rad kända filmer bakom sig och kan titulera sig som en stor stjärna på himlen. Bland hennes filmer hittar vi 'Skruva den som Beckham', 'Stolthet och fördom', 'The Duchess' och det hon kanske är mest känd för; 'Pirates of the Caribbean'-triologin. Stort grattis!


Ola Salo gift och barn på väg

I sommar ger sig The Ark ut på en stor sommarturné, men samtidigt ställs sångaren Ola Salo inför en mycket tuffare uppgift, han ska nämligen bli pappa!
"- Det stämmer att Ola och hans fru väntar barn som kommer i vår", säger bandets presskontakt.
Nästa oväntade besked är alltså att Ola och hans flickvän sedan fyra år tillbaka har gift sig. Bröllopet skedde i hemlighet den 27 november förra året.

One day he will become the father of a son...


Gaga svimmade under konsert - tre gånger

Under en konsert i New Zeeland ska Lady Gaga svimmat inte mindre än tre gånger! Hon skyller kollapsen på jetlag i en radiointervju nyligen; "Jag var så jetlaggad. Jag svimmade tre gånger på scenen den kvällen men jag dör hellre på scenen än känner att jag måste gå av den för att jag känner mig svimfärdig."
Men det är inte första gången något liknande händer Gaga, hon har tvingats ställa in flertaler konserter på grund av utmattning.
Många hävdar att all stress som stjärnans karriär medför sakta men säkert börjar slita på henne. Hon har arbetat konstant med framträdanden, albumsläpp, singelsläpp och världsturné sedan debuten 2008 med singeln 'Just Dance'. Det ryktas om att Gaga kommer börja arbeta på ett nytt album direkt efter att hennes världsturné tar slut. Sångerskan hävdar att hon mår bra och bara känner sig exalterad över att hennes karriär går så bra.
Men nog är stjärnan väl värd en paus när hennes världsturné är över?




Konsertrekord på Gröna Lund

Tivolit Gröna Lund slår konsertrekord i sommar, hela 42 artister är inbokade att spela på nöjesparken i sommar. En salig blandning av svenskt, utländskt, gammalt och nytt kommer det bli - något för alla. Bland artisterna hittar vi bl.a. Marit Bergman, Erik Hassle, Amanda Jenssen, Timo Räisänen, John Fogerty, Mando Diao, Fibes Oh Fibes och många fler!

Fokus på: Eric Saade

I kategorin "Fokus På" lägger jag helt enkelt fokus på en artist/grupp/kändis som jag ger info och upplysningar om. 
 
Efter genombrottet i årets Melodifestival är det många flickhjärtan som slår lite extra för den charmige Eric Saade. Han är högst aktuell och många är nyfikna på honom, därför lägger vi nu fokus på honom en stund...


Den här snyggingen föddes i skånska Kattarp den 29 oktober 1990. År 2007 blev Eric Saade en av de fyra medlemmarna i bandet What's Up. Deras debutalbum 'In Pose' släpptes hösten 2007 och bandet fick äran att spela in det svenska soundtracket till Disneyfilmen Camp Rock, i vilken de även gör de svenska rösterna.

Det tystnades om bandet ett tag och i februari 2009 stod det klart att Eric Saade skulle lämna bandet för att stå på egna ben.
Eric jobbade ett tag som reporter på Disney Channel där han bl.a. fick intervjua Zac Efron och Vanessa Hudgens.
Första singeln 'Sleepless' kom i höstas men det stora genombrottet kom nu i våras när Eric ställde upp i Melodifestivalen med låten 'Manboy' som snabbt kvalificerade sig till finalen och slutade på tredje plats.
Debutalbumet beräknas komma ut senare i år och Eric befinner sig just nu ute på en signeringsturné runt om i landet.

Övrig kuriosa:
Eric har libanesiskt ursprung.
Vid sidan av karriären har Eric ett förhållande med sångfågeln Molly Sandén, som han dejtat länge.
Erics efternamn uttalas Sa'ade, med ett litet hopp mellan de två a:na.

Födelsedag: Elton John

Stort grattis till the mighty Sir Elton John som fyller hela 63 år idag! Elton John är en av de mest framgångsrika artisterna genom alla tider då han som musiker, pianist, kompositör och sångare sålt över 250 miljoner album världen över.


Grattis grattis!


Simpson VS Lohan

I kategorin "VS" (Versus) jämför jag två kändisar via poäng på skala 1-5!

De har haft rykte om sig att vara bittra fiender sedan en av dem anklagades för att ha "stulit" pojkvännen Aaron Carter från den andra. De är båda uppväxta i rampljuset, sångerskor och skådespelare och det skvallras friskt om de båda i pressen. Vet du inte vilka jag pratar om än? Ashlee Simpson och Lindsay Lohan förstås!

image140 image141


Skandaler:
- A 3/5 - Det har varit relativt tyst om Ashlee på skandalfronten, det som skrivs om är hennes son och förhållandet med Pete Wentz, även hennes skönhetsoperation(er?) är mycket omskrivna.
- L 5/5 - I varje skvallertidning står någonting om Lindsay, skvallerdrottningen nummer ett.

Skådespelarkarriären:
- A 2/5 - Inte något vidare, en roll i Sjunde Himlen och några inte så framgångsrika filmer gör inte någon till eftertraktad skådespelerska direkt. Dock blir det en tvåa för hennes aktuella comeback i Melrose Place.
- L 3/5 - Sedan barnsben har Lindsay varit stjärnan i flera framgångsrika filmer som 'Freaky Friday', 'Mean Girls' och 'Just My Luck'. Men där tog det i stort sett stopp. Man kan väl säga att karriären inte går som på räls just nu, va?

Sångkarriären:
- A 4/5 - Tre kanonalbum som visserligen inte är alltför omskrivna, men hon visar att hon verkligen kan sjunga och musiken är catchy. Inte outstanding men helt klart minnesvärt, Ashlee was born to sing.
- L 3/5 - Det är inte många som vet om att Linds sjunger och faktiskt har släppt två album och ett tredje på gång. Musiken är rockig, klubbig, men som sagt, inte alls omskrivet och känt.

Kärleken:
- A 5/5 - Ashlee har alltid hållt en låg profil med sina pojkvänner, nu har hon settled down med maken och pappan till hennes barn - Pete Wentz. Och än verkar kärleken spira!
- L 1/5 - Det går inget vidare för Linds att hitta kärleken i Hollywood. Efter långtidsförhållandet med Samantha Ronson verkar Lindsay mer vilsen än någonsin.

Vänner:
- A 1/5 - Ash har sin storasyster Jessica, men så många andra vänner känner vi inte till!
- L 3/5 - Paris, Nicky och Mischa.. listan kan göras lång på vilka Lindsay umgås med, men frågan är hur många som egentligen bara är ytliga bekantskaper?

TOTALT:
Ashlee:
15/25, Lindsay: 15/25 Oavgjort!

Kändisstilen: Lauren Conrad

En person vars stil beundras av många är Laguna Beach- och The Hills-kändisen Lauren Conrad. Hon har onekligen stenkoll på mode och en stil som tilltalar många. Hon har lätt för att se professionell ut samtidigt som hon lätt kan klä upp sig snyggt. Inte nog med det, hon lyckas få till sin stil väldigt personlig också.



Lauren's stil:
♦ Stora solglasögon
♦ Sjalar
♦ Mediumstora väskor
♦ Ofta klänning eller kjol, eventuellt jeans och skjorta
♦ Håret utsläppt och vågigt/stora lockar
♦ Armband och halsband

Lika som bär: Kahlen Rondot & Carmen Kass

Här är två riktigt lika brudar, Kahlen Rondot från America's Next Top Model och modellen Carmen Kass. Någon mer än jag som först trodde det var Kahlen i alla Maxfactor-reklamerna?


Vem är vem?


Rikaste kändisparen

Forbes listar de rikaste kändisparen i Hollywood:

1. Beyonce och Jay-Z, 122 miljoner dollar
2. Harrison Ford och Calista Flockhart, 69 miljoner dollar.
3. Brad Pitt och Angelina Jolie, 55 miljoner dollar.
4. Will Smith och Jada Pinkett Smith, 48 miljoner dollar.
5. David Beckham och Victoria Beckham, 46 miljoner dollar.
6. Ellen DeGeneres och Portia de Rossi, 36 miljoner dollar.
7. Tom Hanks och Rita Wilson, 35.5 miljoner dollar.
8. Jim Carrey och Jenny McCarthy, 34 miljoner dollar.
9. Tom Cruise och Katie Holmes, 33.5 miljoner dollar.
10. Chris Martin och Gwyneth Paltrow, 33 miljoner dollar.

Rustar upp

Tjohooo, Kändisbloggen is back in town!
Drygt två år har gått och jag har tänkt tillbaka då och då och faktiskt saknat den här bloggen. Jag känner att den är rolig, den är underhållande och den är behövd. Så därför sätter jag igång igen, på obestämd basis. Jag hoppas blogga på så länge jag tycker det är kul.
Nu kommer bloggen undergå en total makeover under dagen, allt ska bli nytt och fräscht, och sen sätter bloggandet igång.

ENJOY!


RSS 2.0